VODITELJICA NA METI

NAŠA VODITELJICA ZAČEPILA USTA ZLOBNIM KOMENTATORIMA Jedan selfie izazvao žestoku raspravu: 'Zašto ne zeliš priznati da si napumpala usne'

 
 Instagram

Lijepa voditeljica Ecija Ivušić izazvala je u ponedjeljak raspravu pod objavom selfieja na Instagramu. Dok joj je većina dijelila komplimente, jedna ju je obožavateljica prozvala da konačno prizna estetske korekcije.

- Zašto ne zeliš priznati da si napumpala usne, nikada ti nisu bile ovolike - napisala je Eciji koja joj je promptno spustila:

- Čekaj, jel bi ti onda mirnije spavala? Ili?

Obožavateljica ju je na to podsjetila da je već više puta naglasila kako je ‘100% prirodna’ te da ‘ne laže narod’, nego prizna da je povećala usne. Voditeljica joj je tad rekla da ništa ne tvrdi i da nikad ne laže, a ovu temu će ostaviti čitateljima na slobodnu procjenu.

No, kasnije je objavila još jedan selfie, u potpunosti bez šminke.

- Ispričavam se što nisam odgovarala na pozive. Budila sam se iz anestezije... Kaj je ovo sad? Nema usta, ima prišteve... Al još nešto ima. Dušu. Pusa, bok - objavila je Ecija kao konačan odgovor na pitanje o usnama. Premda ništa direktno nije komentirala, čini se da svoje usne bez problema vizualno poveća šminkom. Za selfie bez šminke dobila je same pohvale.

- Hvala što si podjelila ovaj predivni look s nama. Zavidim tvom budućem odabraniku... ili trenutnom… - napisao je jedan obožavatelj, a Ecija je u odgovoru otkrila da trenutno nema dečka.

- Budućem. Hvala. Da ne bi bilo opet nekih dezinformacija - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:11