OBITELJSKA OZRAČJA

NAŠI POZNATI PAROVI OTISNULI SE NA JADRAN Ivanišević s djevojkom na Brijunima, glumci na jugu, Vori na Bolu...

 
Goran Ivanišević i njegova djevojka, inače radijska voditeljica Nives Čanović družili su se s glumcem Petrom Ćiritovićem i njegovom suprugom Lucijom

Sve je ljepše u dvoje, pa tako i ljetovanje. Bijeg od poslovnih obaveza, usklađivanje termina ili jednostavno spajanje ugodnog s korisnim iskoristili su i naši poznati parovi i otisnuli se Jadranom.

Na svoje prvo zajedničko ljetovanje krenuli su naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i njegova djevojka, voditeljica Nives Čanović. Dok je Goran bio na Wimbledonu, Nives je uživala u šetnji Londonom, a nakon ATP turnira u Umagu poznati je par odlučio sve obaveze staviti sa strane i provesti dio odmora na bajkovitim Brijunima.

Prijateljski susreti

Iako se o njihovoj ljubavi nagađalo još lani u listopadu, sve donedavno Goran i Nives tajili su svoju vezu. No, u lipnju su odlučili prestati sa skrivanjem i otad javno uživaju u zajedničkim trenucima. I dok se u javnosti trenutačno nagađa priprema li se par i za vjenčanje, oni su se odlučili za opuštanje na obali i morske ljetne užitke. A na Brijunima su vrijeme proveli i u ugodnom prijateljskom druženju s glumcem Petrom Ćiritovićem i njegovom suprugom Lucijom. Glumac je na svoj Instagram stavio njihovu zajedničku fotografiju pred katamaranom, a Nives je, pak, otkrila na koju su se destinaciju zajednički zaputili.

Glumački par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović odmor na Pelješcu su prekinuli zbog Ljetnih igara u Dubrovniku. Na plaži Banje s Amarom Bukvićem

Glumački par Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović posljednjih su tjedana boravili na Pelješcu, no Ljetne igre u Dubrovniku dovele su ih i u grad pod Srđem gdje su se opustili na plaži Banje s prijateljem i kolegom iz kazališta Gavella Amarom Bukvićem.

“Ured u Dubrovniku”

Kako je napisao pokraj jedne od fotografija, Bukviću će Dubrovnik biti “ured” još desetak dana jer na Ljetnim igrama sudjeluje s predstavom “Gospoda Glembajevi” u kojoj ulogu sestre Angelike ima Bojana Gregorić Vejzović. Nema sumnje da će nakon toga biti vremena i za obiteljski odmor sa suprugom Almom.

Obitelj Igora Vori ljetni odmor provodi na Bolu na Braču

A svoju ljetnu oazu obitelj rukometaša Igora Vorija našla je u Bolu na Braču. Obiteljskim fotografijama s Brača s djecom Nikom i Petrom, slikama ludiranja na plaži na velikom labudu na napuhavanje, ali i onima večernjeg izlaska pohvalila se na Instagramu Olja Vori te je usput pokazala kako i dalje drži status modne ikone dobivši čitav niz komplimenata i lajkova za svaku od svojih modnih kombinacija, od kupaćeg kostima do večernje toalete ili, pak, haljine za dnevnu šetnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:33