LJETNI GUŠTI

NAŠI SREBRNI NOGOMETAŠI S PARTNERICAMA UŽIVAJU NA IDILIČNOM OTOČIĆU Mještani oduševljeni ponašanjem zvijezde Chelseaja, konobari presretni napojnicama

 
Izabel Kovačić; Adriana Đurđević
 INSTAGRAM

Na otočiću Stupe nadomak Korčule, u popularnom restoranu Moro Beach, u četvrtak su stol do stola sjedili veznjak londonskog kluba Chelsea i branič francuskog Marseillea.

Kako piše Dubrovački vjesnik, u šampjeru (kovaču) na gradelama uživao je trenutačno najskuplji hrvatski nogometaš Mateo Kovačić sa suprugom Izabel i prijateljima, dok je tik do njega, u nešto intimnijoj atmosferi, morske specijalitete kušao Duje Ćaleta-Car u društvu djevojke, Dubrovkinje Adriane Đurđević.

Ona je svoje oduševljenje otočićem podijelila na društevnim mrežama.

Kako se doznaje od mještana, Kovačić se sa suprugom i prijateljima prošetao Korčulom, gdje je svratio na najpoznatiji sladoled u gradu - kod Jagode. Pomalo neuobičajeno, odabrao je kuglicu Elsa, plavi sladoled koji je prvenstveno namijenjen djeci, budući da nosi ime Disneyjeve junakinje.

Korčulani su za Dubrovački vjesnik također otkrili kako je Kovačić nasmijan, simpatičan, ponaša se prirodno, ostavlja velike napojnice i rado pristaje na fotografiranje. Koliko će ostati na Korčuli nije poznato, a boravi na privatnoj jahti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:37