LAŽNE REKLAME

Nastavljaju se krađe profila poznatih Hrvata, na red došla i popularna pjevačica Minea

Osim nje, s lažnim profilima na društvenim mrežama bore se i Cetinski, Hauser, Rimac i Nina
Renata Končić Minea
 Biljana Gaurina/CROPIX

Pop-pjevačica i televizijska voditeljica, 42-godišnja Renata Končić Minea, našla se u neugodnoj situaciji. Drski kradljivci neovlašteno su s njezina profila uzeli fotografije i iskoristili za promociju svojih proizvoda. Voditeljica je brzo urgirala na Instagramu i upozorila svoje vjerne pratitelje da ne nasjedaju na lažne reklame.

- Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost, sve češće se dešava da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim - napisala je Minea.

Zamolila je pratitelje da odmah prijave oglase koji su lažni.

- Ništa strašno, ali nemojte se dati ‘navući’ na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni - poručila je pjevačica koju pamtimo po hitovima “Vrapci i komarci” i “Good Boy”, a danas je gledamo kao voditeljicu na Novoj TV.

Minea je podijelila i fotografiju lažnog profila. No nije jasno koji su se proizvodi lažno promovirali njezinim slikama.

Podsjećamo, s krađom identiteta na internetu susrele su se i druge poznate osobe u Hrvatskoj, između ostalih Nina Badrić, Mate Rimac, Tony Cetinski, Boris Novković, Filip Juričić i Stjepan Hauser.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 13:06