OTKRILA DETALJE

Nastup Antonije Dore Pleško u kojem imitira Rozgu bio je uklonjen s YouTubea TLZP-a: Sada je objasnila zašto

Žiri je bio zadovoljan, pregledi su na društvenim mrežama rasli, a onda je video nastupa nestao...

Antonia Dora Pleško

 Luka Dubroja/

Nakon što su njezin nastup, u kojem je imitirala Jelenu Rozgu, maknuli sa svih društvenih mreža, Antonia Dora Pleško oglasila se na svom Instagramu obožavateljima i otkrila o čemu je riječ. "Otkad sam dobila poziv u show, zamišljam kako želim biti Jelena Rozga i to mi se ostvarilo...", kazala je Pleško koje je u prošloj emisiji izvodila poznatu Rozginu pjesmu, "Bižuteriju".

Žiri je bio zadovoljan imitacijom mlade pjevačice, pregledi su na društvenim mrežama rasli, a onda je video nastupa nestao. "Dragi ljudi, primijetili ste kako je moj nastup bio skinut s YouTubea kao i materijali s društvenih mreža", počela je Pleško objašnjavati što se dogodilo.

"Zbog zahtjeva vlasnika brenda, čiji je logo zaštićen, bilo je potrebno zamutiti dio kostima koji je replika originalnog kostima", objasnila je pjevačica pa se obožavateljima zahvalila na podršci. Kako možemo vidjeti, u spotu Rozga nosi majicu brenda Elfs.

Riječ je o bijeloj majici na kojoj piše "LOVE ELFS", a na majici koju je Pleško nosila pisalo je "LOVE TLZP". Imitacija se svidjela i popularnoj pjevačici, Rozgi, koja je Pleško to dala do znanja kada joj je komentirala na Instagramu: "Bravo, Antonia."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:04