‘DOBAR VIBE‘

Natali Dizdar kakvu još nismo vidjeli: ‘Ovo mi je izlet u nešto malo drugačije od svega do sada‘

Natali Dizdar uoči Dana žena predstavlja pjesmu ‘Ocean‘ i neočekivani spot

Natali Dizdar

 Ilija Dimitrijević/

Pjesma ‘Ocean‘ nastala je iz dobre vibre što se osjeti već s prvim zvižducima. Zapravo je ‘dobar vibe’ i bio njen prvi naziv. Nastavlja se na priču mog posljednjeg singla ‘Zadnji dan ljeta‘, a meni je posebna jer je dio projekta u kojem jako uživam - kaže Natali Dizdar koja uoči Dana žena predstavlja pjesmu ‘Ocean‘ i neočekivani spot u režiji beogradske umjetnice Đurđine Samardžić.

- Naša suradnja je prošla s puno ženske energije s kojom bi opisala i samu pjesmu. Snimalo se u okolici Beograda, u jednoj za mene eksperimentalnoj i pomaknutoj priči, te izletu u nešto malo drugačije od onog što sam do sad radila - govori pjevačica čija nova pjesma izlazi uoči Dana žena, jer simbolički, kako objašnjava Natali, prenosi poruku osnaživanja, slobode, neopterećenosti.

- Moja ljubav je slobodna, poruka je koja se ponavlja u pjesmi i koja zapravo prelazi granice onoga što je bilo, što je, i što će se eventualno dogoditi. Kada volimo onda smo slobodni, bez obzira u kakvoj ljubavnoj priči se nalazimo, pa i onda kad to možda zaboravimo. U toj slobodi leži naša snaga i ujedno ranjivost, a mislim da je upravo to poruka koju prenosi ova pjesma. Ona je zapravo univerzalna, ali nosi jednu njeznu žensku empancipiranu energiju - objašnjava Natali koja dovršava dva EP-a koji će već na jesen izaći u sklopu vinila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:58