PRIZNANJE FANOVIMA

Natalie Balmix: ‘Nisam dobila nikakvo objašnjenje od HRT-a za grešku na Dori. Ispalo je da se derem‘

‘U životu sam veliki ziheraš pa sam se toga držala i ovdje, odnosno u studiju kada smo radili pjesmu‘, napisala je

Natalie Balmix

 Renato Branđolica/HRT

Dora je iza nas, a dojmovi se publici, ali i izvođačima, još uvijek sliježu. Tako je Natalie Balmix na svom Instagramu odgovorila na pitanja obožavatelja u kojima se osvrnula na probleme koje je imala tijekom polufinalne i finalne večeri izvodeći svoju pjesmu "Dijamanti".

"Odmah da na početku odgovorim na sve sumnje u to da ne mogu otpjevati pjesmu koju sam snimila. U životu sam veliki ziheraš pa sam se toga držala i ovdje, odnosno u studiju kada smo radili pjesmu - da ne mogu, ne bih ovo ni snimila. Pjesma ima i visokih i niskih dionica te su tonci morali live mixati. To je vjerojatno jedan od razloga zašto je ispalo da se derem u visokim dionicama i odlazim u peak, a na kraju i razlog situacije u finalu", objasnila je Balmix.

image

Natalie Balmix

Renato Branđolica/hrt/

Dalje je napisala kako ne zna čija je greška u polufinalnoj večeri te da joj se HRT nije izjasnio po pitanju puštanja njezine pjesme nakon što je završila izvedbu na pozornici. "Naša je pretpostavka da su vjerojatno pripremali dio nastupa za ‘recap‘ pa im je ‘otišlo van‘ nakon što je matrica došla do kraja. I ne, ja to nisam čula u slušalicama", stoji na storyju koji je pjevačica objavila jučer.

"Nažalost, sve što se dogodilo, čula sam tek kada sam došla kući. U green roomu je sasvim drugačiji sound nego što ide na TV-u pa su svi mislili da je prošlo super. Pretpostavka je da je bek-vokal usred live mixanja očito bio preglasan, dok su mene smanjili. Ovu su samo pretpostavke jer, također, nisam dobila nikakvo objašnjenje", izjasnila se Balmix o finalnoj večeri pa se osvrnula na prozivke da je pjevala na playback.

image

Natalie Balmix oglasila se o Dori na Instagramu

Screenshot Instagram/Natalie Balmix/

"Svi koji se imalo razumiju u muziku shvaćaju da nitko ne Dori ne pjeva na playback jer i sama pravila nalažu tako. Na kraju, hvala svima koji su u komentarima pisali da sam pjevala na playback - zapravo je to pohvala", zaključila je pjevačica.

image

Natalie Balmix oglasila se o Dori na Instagramu

Screenshot Instagram/Natalie Balmix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:05