LIJEPA STOMATOLOGINJA

Natalija Prica otkrila kako je danas: ‘Jako me bole leđa...‘

‘Najviše volim masaže, s obzirom da sam stomatolog, onda često osjećam bolove u leđima‘ - kaže Natalija Prica

Natalija Prica

 Zeljko Puhovski/Cropix

Bivši nogometaš Goran Vlaović i Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura nedavno su krenuli u poduzetničke vode i otvorili svoju wellness oazu. Otvorenje nije propustila ni Natalija Prica, koja je otkrila kako posao stomatologa utječe na njezino zdravlje.

"Najviše volim masaže, s obzirom da sam stomatolog, radim kao specijalistica ortodoncije, onda često osjećam bolove u leđima, onda najviše volim ići na medicinske masaže i tretmane lica", rekla je Prica, koja je bila Miss Universe Hrvatske 2011. godine, za IN Magazin.

Prica već sedam godina radi kao stomatolog.

"Dva tjedna nakon što sam položila stručni ispit sam počela raditi u struci. Prvotno sam radila kao stomatolog u domu zdravlja, nakon toga sam krenula na specijalizaciju, tri godine sam provela na stomatološkom fakultetu, na klinici za stomatologiju, na zavodu za ortodonciju, i nakon što sam položila specijalistički, odnosno stručni ispit iz ortodoncije, krenula sam raditi kao specijalistica ortodoncije u stomatološkoj poliklinici u Zagrebu", rekla je Prica i otkrila da se često susretala s predrasudama.

"Nažalost, ja sam se sama s tim susrela puno puta, međutim svaki dan radim svoj posao, nastojim se time ne opterećivati, jednostavno uživam u svom poslu, volim to što radim", dodala je Natalija Prica za IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:53