SVEČANOST U ESPLANADI

Natalija Prica se nakon dugo vremena pojavila u javnosti i ukrala svu pažnju na izboru za Miss Universe Hrvatske

Bliska suradnica zagrebačkog gradonačelnika povukla se iz javnosti nakon njegove smrti
Natalija Prica
 Zeljko Puhovski/Cropix

Svečanosti proglašenja Miss Universe Hrvatske za 2021. godinu nazočila je i zagrebačka stomatologinja Natalija Prica (32), koja je tu titulu ponijela 2011. godine kao 22-godišnjakinja.

Prica je na natjecanje došla u elegantnoj djelomično prozirnoj dugačkoj haljini bež boje s ukrasnim cvjetnim motivima u boji trule višnje. Outfit je upotpunila srebrnim cipelama na visoku petu i srebrnom ručnom torbom.

image
Natalija Prica
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Natalija Prica
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Natalija Prica
Zeljko Puhovski/Cropix

Nazočni u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, mjestu održavanja izbora za Miss Universe Hrvatske, svjedoče da je Prica bila dobro raspoložena te da je u društvu prijateljica sa zanimanjem pratila natjecanje u kojem je u konačnici pobijedila Dubrovnikinja Ora Antonia Ivanišević, 20-godišnja studentica managementa u turizmu na fakultetu Rochester Institute of Technology u Dubrovniku, jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj.

image
Mia Pojatina, Natalija Prica i Ivana Mišura
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Natalija Priča, Mirna Naiia Marić i Ivana Delač
Zeljko Puhovski/Cropix

Prica se na svjetskom izboru Miss Universe koji se 12. rujna 2011. godine održao u brazilskom gradu São Paulu nije uspjela plasirati u najboljih 16 te je za nju to natjecanje relativno brzo završilo. Inače, te je godine na izboru pobijedila Leila Lopes iz Angole.

Prica se 2016. godine politički aktivirala na poziv pokojnog bivšeg gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića te je u njegovoj stranci Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti osnovala Forum mladih. Kasnije je postala i zastupnica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Kada je Bandić preminuo 28. veljače 2021. godine, Prica je bila izložena medijskom linču koji je, kako je otkrila Gloriji, njezine roditelje koštao zdravlja.

- Objavljeno je puno neistina - rekla je Prica za Gloriju.

Prica je u međuvremenu specijalizirala ortodonciju te sada radi u Stomatološkoj poliklinici u Zagrebu. Otrodoncija je specijalistička stomatološka disciplina koja prati, usmjerava i ispravlja strukturu zubâ i lica tijekom rasta te nakon završena rasta. Utemeljio ju je američki stomatolog Edward Hartley Angle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:23