BRAČNA IDILA

Nataša Janjić objavila fotografiju svog auta i otkrila koliko je njezin suprug Nenad romantičan

Glumica Nataša Janjić Medančić otkrila je djelić svog idiličnog braka sa suprugom, specijalistom ortopedije Nenadom Medančićem
Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić
 Instagram/nataša Janjić Medančić

Naša poznata glumica Nataša Janjić Medančić (39) otkrila je djelić svog idiličnog braka sa suprugom, specijalistom ortopedije Nenadom Medančićem (37).

- On ustaje prije sunca i ostavlja tragove... - napisala je glumica na svom Instagram profilu objavivši fotografiju svog automobila fotografiranog u zoru. Njezin je automobil prekriven tankim plaštom snijega na kojem joj je suprug ucrtao romantičnu poruku.

Na snijegu koji je napadao po haubi automobila ispisao je riječi 'volim te', dok je na vjetrobranskom staklu nacrtao u snijegu srce i bubamaru.

Nataša i Nenad su u prosincu prošle godine proslavili drugu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

Upravo je Marijana bila jedna od prvih koja je komentirala ovu romantičnu Natašinu objavu kratko napisavši: 'Top'.

To je ljeto, kada su se upoznali, provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali 2018. godine.

image
Nataša Janjić Medančić
Tom Dubravec/Cropix

Ubrzo, u veljači naredne godine, stigao im je i Toni. Nataša je lani u srpnju rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu Kaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:02