SLUŽBENO OČITOVANJE

Natjecateljica za Miss Hrvatske tvrdi da se na izboru dogodilo nešto sumnjivo, Direkcija: ‘Subjektivno!‘

Očitovanje Direkcije Miss Hrvatske prenosimo u cijelosti

Leona Maroši

 Press/

Nakon što se Miss Požeško-slavonske županije Leona Maroši požalila na rezultate izbora za Miss Hrvatske za Požeški vodič, oglasila se Direkcija Miss Hrvatske.

Njihovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

"Povodom Vašeg upita želimo se pismeno očitovati na navode finalistice izbora Miss Hrvatske 2023. Leone Maroši koja se obratila medijima i javnosti putem svoje izjave.

‘‘Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo ‘‘dogodilo nešto sumnjivo‘‘ demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova I potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

image

Tomislava Dukić i Leona Maroši

Press/

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti”, stoji u priopćenju Direkcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:49