NEDA UKRADEN

Nazivaju je seksi bakom Balkana, u 70-ima izgleda sjajno u kupaćem kostimu, a nedavno je otkrila: ‘Sve na meni je moje!‘

Tajna njezine vitke linije je u tome da u ničemu ne pretjeruje i da pomalo vježba

Neda Ukraden

 Instagram/Neda Ukraden/

Neda Ukraden nedavno je navršila 73 godine, što je stvarno teško povjerovati kada je vidimo kako izgleda u kupaćem kostimu na fotografiji što ju je na Instagramu objavila uz riječi:

- Danas je baš upeklo! Kako bi podnosite vrućinu? Najbolje je rashladiti se u moru - napisala je pjevačica koja je pozirala u bijelom dvodijelnom kupaćem kostimu, ogrnuta košuljom uz obalu mora.

Tajnu svoje vitke linije nedavno je otkrila za Jutarnji list.

- Tajna je u tome da u ničemu ne pretjeruješ. I da pomalo vježbaš. Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumijeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem ručnik na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake. Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da s ponosom mogu reći: ‘Sve na meni je moje!‘ - kazala je Neda koja je ovih dana za Novu TV otkrila kako bi voljela, kada bi se jednog dana snimao film o njenom životu, da je glumi Nina Badrić.

- Nina je draga osoba, a mislim da i fizički sličimo, pogotovo u licu. Nina bi bila idealna za ulogu Nede - rekla je Neda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 01:40