'ISTA JOSIPA LISAC'

'NE, NEE, NEEE!' Ida Prester jednom fotografijom izazvala poplavu komentara, a samo je pitala fanove kako joj stoji nova frizura

 
 Biljana Gaurina / CROPIX

Ida Prester podijelila je prijatelje i fanove na društvenim mrežama kad je postavila dvije fotografije s drugačijom frizurom. Pitala ih je "Ovo ili ovo?", a objavila je jednu fotografiju na kojoj je plava, a na drugoj je crvenokosa.

Ispod fotografija reagirali su brojni, a dok su neki za opciju u kojoj ostaje plavuša kakva je godinama, drugi su joj pak pohvalili potencijalnu promjenu za koju se čini da je ipak samo perika kojom je isprobala kako bi izgledala da promijeni boju kose.

"Ista Josipa Lisac na ovoj fotki", " A meni se dopada kako ti uz ten i oči stoji crvena. Ali bih da bude jarkija crvena, i podignuta kosa u onaj tvoj uštipak i šiške", "Nee! ne! neee!" samo su neki od komentara na 'crvenoj' fotografiji.

No, neki su se više potrudili i našalili na cijelu situaciju, pa je tako jedan korisnik u komentar ubacio fotografiju nedavno privedene u akciji Agrokor Piruške Canjuge i dodao da je "Piruška in", što će reći - da je plava kosa također.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:16