GLUMICA ANA MAJHENIĆ

'Ne, nisam u vezi s Ivanom Hercegom. Ne znam ni gdje je ni što radi'

 Promo Nova TV

U medijima se posljednjih dana proširila vijest kako je miljenik ženskog dijela publike Ivan Herceg prekinuo ljubavnu vezu s kolegicom Anom Majhenić.

O njihovoj se vezi čitavo vrijeme zapravo nagađalo, a prvi napisi o njihovoj ljubavi, koja je navodno planula na snimanju serije “Zlatni dvori” u kojoj su glumili supružnike, pojavili su se proljetos kada su neko vrijeme zajedno proveli u Istri. No, Ana Majhenić je ekskluzivno za Jutarnji list otkrila pravu pozadinu njihova odnosa.

- Već se mjesecima pišu potpuno neprovjerene informacije vezane uz cijelu priču, bez ičije potvrde o ikakvoj vezi. I sve što ja mogu reći na to je da nisam u vezi s Ivanom Hercegom i da je čitava priča o prekidu smiješna - odrješita je bila glumica.

Svoj život

A na pitanje jesu li uopće bili nešto više od prijatelja, Ana Majhenić bila je pomalo tajnovita.

- Ivan i ja smo snimali zajedno, družili smo se neko vrijeme i ne znam gdje je, ni što radi zadnja dva, tri mjeseca. Imam svoj život i svoje ljude oko sebe - objasnila je Ana Majhenić.

Markantni glumac Ivan Herceg nikad nije komentirao svoj privatni život. Povezivalo ga se s brojnim poznatim damama domaće javne scene, poput voditeljice Tatjane Jurić, Nives Čanović i Ecije Ivušić, a najeksponiranija, i vjerojatno najozbiljnija veza bila mu je s manekenkom i dekoratoricom seta Anitom Dujić s kojom je proveo godinu dana nakon njezina razvoda s produkcijskim dizajnerom Ivanom Veljačom. No, ta je ljubav završila prije godinu dana. Ništa manje otvoren za pitanja o svojoj privatnosti nije bio ni jučer. Prvi dio snimanja serije “Čista ljubav” završilo je prije par dana, a ljetnu stanku Herceg je iskoristio za odlazak na more gdje će odmarati do rujna kad se vraća na set serije.

Počinje odmor

- Ne želim ništa komentirati o navodnoj vezi i prekidu. Jedino što mogu reći je da sam završio snimanje serije, odmaram se i upravo vozim prema moru - kratak je jučer bio Ivan Herceg.

Odmor planira provesti dijelom u društvu prijatelja, ali i tradicionalno s obitelji u Vrsima kod Zadra gdje je prije par mjeseci bio i s misterioznom djevojkom. Naime, na svom je Instagramu tada objavio svoju fotografiju koju je snimila žena kojoj su se na slici vidjele samo preplanule noge. Naravno, tada su svi pretpostavili da se radi o Ani Majhenić.

Svoj ljubavni status oboje protagonista ove priče nisu također željeli komentirati, no u nedavnom intervjuu za Studio Ivan Herceg je napomenuo kako ne bi imao ništa protiv toga da bude samohrani otac jer upravo takvu ulogu ima u seriji “Čista ljubav”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:41