WINTER GARDEN ADVENT

Ne propustite otvorenje Adventa na Radničkoj uz Vesnu Pisarović i njezine najveće hitove

Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, očekuje vas i ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, koncerti...

Vesna Pisarović

 Vedran Peteh/Cropix

Klizanje je omiljena aktivnost Zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj ponovno biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu – nogomet, koji će se pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje već u subotu, 19. studenog.

Veliko otvorenje adventa na Radničkoj dogodit će se u utorak, 22. studenog koncertom Vesne Pisarović od 18 sati.

image

Vesna Pisarović

Promo

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem će se posjetitelji moći družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom otvorenom klizalištu, a posebno se izdvaja foto korner iznenađenja. U utorak, 22. studenog navečer od 18 sati posjetitelje očekuje zabava na Vesninu koncertu. Program adventa možete redovito pratiti na Facebook stranici i na webu Winter Garden adventa.

Na Winter Garden adventu također možete organizirati svoje privatne i službene proslave, događanja i domjenke.

Osjetite čarobnu atmosferu na Winter Garden Adventu na Radničkoj cesti 21 na velikom klizalištu uz mirise medenjaka, kuhanog vina i ukusnih delicija, fotografirajte se na foto kutku i uronite u božićni ugođaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:19