‘CRNO-BIJELI SVIJET‘

Ne samo da je ekipa serije pronašla dvojnicu Marine Perazić za novu sezonu, već glumi i pjevačica

‘Nisam ni najmanje razmišljala kad su mi ponudili ovaj angažman‘, priznaje pjevačica nekad iznimno popularnog pop-sastava Denis & Denis
 Tomislav Kristo/Cropix

Nakon Gibonnija, Rajka Dujmića, Mirka Novosela, Dražena Petrovića i drugih zvijezda koje su obilježile 80-e godine prošlog stoljeća, ekipa "Crno-bijelog svijeta" u seriju je ubacila i dvojnicu Marine Perazić. Nju će utjeloviti 30-godišnja glumica Nadia Cvitanović.

No, ovaj put je producentska kuća Interfilm, koja za HTV radi ovu seriju, odlučila na set dovesti i pravu pjevačicu nekad iznimno popularnog pop-sastava Denis & Denis čije hitove i danas rado slušamo.

- Nisam ni najmanje razmišljala kad su mi ponudili ovaj angažman. Bilo mi je vrlo drago što su u "Crno-bijeli svijet" odlučili ubaciti i Denis & Denis jer je konkurencija tih godina na pop-sceni, za razliku od danas, bila iznimno jaka i brojna pa sigurno ne mogu sve spomenuti - kaže Marina Perazić koja će se u novoj sezoni pojaviti sa svojom dvojnicom Nadijom Cvitanović koja igra nju, a ona novinarku. Te scene su snimane u nedjelju na ŠRC-u Šalata, koje je završilo u kasnim satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:56