DAN ZA PAMĆENJE

'NEKA TI JE SRETNO!' Naš rukometni reprezentativac dopratio majku do oltara, ona oduševila besprijekornim izgledom: 'Premoćna žena!'

 
Marin Šipić
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Hrvatski rukometni reprezentativac i igrač kluba Zagreb, Solinjanin Marin Šipić (23), imao je posebno uzbudljiv vikend - naime, udavala se njegova majka Deana, piše Slobodna Dalmacija.

Osobito emotivan trenutak, onaj kad je naš mladi sportaš mamu dopratio do oltara na svečanosti organiziranoj ispred solinskog hotela Salona Palace, Marin je s pratiteljima podijelio na Instagramu uz dirljivu poruku: "Neka ti je sretno, majko!".

View this post on Instagram

Neka ti je sritno majko

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

Objava je raznježila njegove prijatelje i fanove koji su, osim čestitki, rukometaševoj majci uputili i brojne komplimente - sasvim zasluženo, jer Deana uistinu izgleda senzacionalno.

- Premoćna žena! Zgodna mama i mladenka! - samo su neki od komentara ispod fotografije s vjenčanja.

View this post on Instagram

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

A gosti su na slavlju zadirkivali i Šipićevu djevojku, 22-godišnju Zagrepčanku Andreu Šarčević, za koju su rekli "kako bi i ona mogla stati pred oltar za pola sata".

Inače, Andrea je prošle zime bila velika potpora Marinu na Svjetskom prvenstvu - u siječnju je vješto balansirala između polaganja ispita u Zagrebu i letova za Njemačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:15