S NINOM BADRIĆ

Nekad omiljeni pjevač, koji se okrenuo vjeri, izbacio novu pjesmu ‘Nadam se da će i drugima milovati dušu kao meni‘

Ninino i Alanovo dugogodišnje prijateljstvo okrunila je pjesma ‘Uvijek ću te voljeti‘

Alan Hržica

 Promo

Dugonajavljivana glazbena suradnja poznatih glazbenika Nine Badrić i Alana Hržice napokon je ugledala svjetlo dana. Ninino i Alanovo dugogodišnje prijateljstvo okrunila je i lijepa pjesma 'Uvijek ću te voljeti' autorice Romane Bilaver, dok se poznati redatelj Dario Radusin pobrinuo za videospot.

„Velika mi je čast i radost imati duet s Ninom. Čim smo čuli pjesmu, oduševili smo se njome i odlučili je snimiti. Stihovi govore o moćnoj i vječnoj ljubavi koja uvijek pronađe put da nas podigne, osnaži i ohrabri. Tamo gdje mi stanemo i ne možemo više, ta ljubav dolazi da svemu vrati smisao, ljepotu i dostojanstvo", rekao je Hržica.

„Sretna sam sto smo snimili prekrasnu zajedničku pjesmu, koja je nastala iz prijateljstva. Hvala Alanu što me pozvao da gostujem na pjesmi 'Uvijek ću te voljeti'. Nadam se da će ona i drugima milovati dušu kao meni", rekla je Nina Badrić.

image

Nina Badrić

Promo

Pjesma se nalazi na novom Alanovom albumu 'Pod Tvojim pogledom' u izdanju Aquarius Recordsa.

Alan Hržica svojedobno je pjevao pop, a na početku karijere plesao je i u spotu "Sherry Sherry" dance zvijezde Veline. Prije više od 10 godina potpuno se okrenuo vjeri te je objavio i album duhovne glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:29