MODNI SVIJET

Nekada je bila jedna od najvećih zvijezda RTL-a, a sada je zabljesnula poput supermodela

Atraktivna 39-godišnja Antonija pokazala se kao savršen izbor za ženstvene modele jarkih boja iz nove kolekcije modnog brenda Cataleya
Antonija Stupar Jurkin
 Matea Smolčić Senčar

Antonija Stupar Jurkin, bivša televizijska voditeljica, danas marketing i event menadžerica, zaštitno je lice nove kampanje modnog brenda Cataleya, dizajnerice Martine Ješe. Atraktivna 39-godišnja Antonija pokazala se kao savršen izbor za ženstvene modele jarkih boja iz nove kolekcije - bez problema mogla bi stati uz bok bilo kojem svjetskom supermodelu.

image
Matea Smolčić Senčar

Otkako je nema na malim ekranima, a tijekom 14 godina bila je jedna od najvećih zvijezda RTL-a (i prema mnogim mišljejima, jedna od najljepših naših voditeljica), Stupar Jurkin posvetila se drugačijim životnim izazovima. Tako je završila studij menadžmenta u marketingu te event management.

image
Matea Smolčić Senčar

- Vjerujem u onu da čovjek uči dok je živ, i veselim se ishodu svega što će mi ova prekretnica donijeti u budućnosti. Izazovno je jako, teško je, ali kao i sve u životu... Kada te nešto jako zanima, trudiš se i učiš, a rezultati uvijek dođu. I to je ono što me najviše potiče - rekla je početkom ove godine u jednom intervjuu.

image
Matea Smolčić Senčar

Majka dvoje djece, kojoj je najveća podrška suprug Ivan, s kojim je više od 20 godina, ima gotovo 40.000 pratitelja na društvenim mrežama, a besprijekoran izgled duguje, među ostalim, i vježbanju koje obožava. Svoju top formu pokazala je i početkom ove godine, kada se priključila humanitarnoj akciji Zagreb Advent Runa "ZAR trči za Petrinju".

image
Matea Smolčić Senčar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 03:41