NIKOLINA KOVAČEVIĆ

Nekada je pjevala u Mayalesu, a sada solira: Premijerno donosimo novi singl ‘Srce‘

Ovu mladu glazbenicu publika je imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 i Dementronomes
Nikolina Kovačević
 Zvonimir Ferina

Pjevačica Nikolina Kovačević, samo naizgled svježe ime na glazbenoj sceni, koje se sjećamo iz grupe Mayales, singlom “Srce” otvara novo poglavlje na svom upečatljivom glazbenom putu kojim najavljuje solo karijeru.

Ovu mladu glazbenicu publika je imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 ili Dementronomes i uvjeriti se u specifičnost njenog glasa. Ostvarila je i zapažene suradnje s Vannom, Zdenkom Kovačićek, Marinom Ivanovićem te Big bandom HRT-a, a oduševila je i nastupima u showu "Hrvatska traži zvijezdu". Solo karijeru najavljuje singlom „Srce“ koji premijerno predstavljamo na Jutarnjem.hr.



- Pjesma govori o igrama moći u kojima se često ljubav miješa sa strahom. Jednom kad shvatimo da u svojim rukama držimo konce i ključ promjene, uvjerenja kojih se nekada slijepo držimo, izgubljeni u maštanjima koja ne reflektiraju realnost, blijede. Takva spoznaja rezultira osnaživanjem što je i glavna tema ove pjesme – rekla nam je Nikolina povodom svog prvog singla.

image
Zvonimir Ferina


Režija i ideja spota djelo su Igora Ilića koji kroz igru svjetla i sjene te minimalističku koreografiju nastoji prikazati osnaživanje i transfer moći unutar veze. Osim što potpisuje režiju, Igor potpisuje i glazbu dok je tekst nastao u suradnji s Nikolinom Kovačević. Spot je snimljen u produkciji Studio DIV-a dok je za mix i mastering pjesme zaslužan Hrvoje Prskalo. Dinamičnosti spota doprinijele su izvanredne odjevne kombinacije koje je osmislila Barbara Repe te impozantan prostor Hotela Ilica koji je upotpunio cjelokupnu priču.

image
Zvonimir Ferina


Pjesma „Srce“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:55