PLES SA ZVIJEZDAMA

‘Nemamo mi problem s tvojom golotinjom...‘: Maju impresionirao Brazilac, Filipove suze rasplakale žiri i publiku

Zgodni Brazilac bio je odjeven, ali je imao toliko minijaturni bijeli bolero da je otkrio svoj mišićavi torzo

Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput

 Screenshot/Nova TV

Pedro Soltz i Valentina Walme u finalu 'Plesa sa zvijezdama' večeras su za svoj prvi ples odabrali vatreni paso doble.

Zgodni Brazilac bio je odjeven, ali je imao toliko minijaturni bijeli bolero da je otkrio svoj mišićavi torzo.

Maja Šuput nije odoljela pa ga je pitala je li golotinja motivacija glasačicama, na što joj je on spremno odgovorio: "Prvo je to bila majica, a onda sam je oprao 90 stupnjeva".

"Ja kad perem na 90 ne dobijem polugrudnjak. Ali nemamo mi problem s tvojom golotinjom, vruće je tu, nije lijepo da je čovjeku neugodno", rekla je uz smijeh Maja, navodi Dnevnik.hr.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme finalisti su ovogodišnjeg showa i izvode dva plesa.

U finalu će zaplesati i članovi žirija, a Franku Batelić koja je nedavno otkrila da čeka drugo dijete iz publike bodri suprug Vedran Ćorluka.

'Počeli smo sa suzama i završili sa suzama'

Filip i Paula svoje su putovanje u ''Plesu sa zvijezdama'' završili emotivnim freestyleom, a pokretima i nastupom prikazali su svoje najdraže trenutke u ovom showu. Filip je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa rasplakao je žiri, a i veći dio publike, javlja Dnevnik.hr.

- Počeli smo sa suzama i završili sa suzama. Ovo je bilo jedno predivno putovanje za vas dvoje - rekla je Larisa brišući suze.

Franka je također nahvalila ovaj plesni par rekavši da su ostali vjerni svom stilu. - Vi ste ovo otplesali u svom stilu, nježno, neopterećno. Mene je ovo oborilo! - zaključila je Franka.

Igor Barberić ostao je bez teksta te samo pohvalio Filipa: - Mislim da zaslužuješ finale i da si odličan plesač.

Filip nije mogao suspregnuti suze dok je pričao o svom sudjelovanju u cijelom ovom projektu. - Meni je ovo jako teško, žao mi je jer je došao kraj, ali kraj uvijek dođe - rekao je, a Maja Šuput ga je kroz suze utješila da ovime ne prestaje njegovo i Paulino prijateljstvo.

- Tako je, mi već imamo planove za sljedeći tjedan! - rekla je Paula.

Inače, Filip se rasplakao i nakon posljednjeg nastupa u finalu. A plakali su i njegov polubrat Luka Vidović, mama Gordana te zaručnica Nataša u publici. No, nije bio jedini koji je plakao jer se kasnije rasplakala i - većina finalista. - Toliko se plače, dobro da je zadnja emisija, inače bih dala otkaz - rekla je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:12