ALI U LONDONU...

Neno Belan iznenadio fanove: ‘Nažalost, moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati‘

‘Čelična lady. To je prava stvar‘ - poručili su mu pratitelji, koje je njegova objava ugodno iznenadila

Neno Belan

 Nera Simic/

Domaći glazbenik Neno Belan našalio se na račun svog ljubavnog života na društvenim mrežama.

Nekoliko je dana bio u Londonu, gdje je prisustvovao koncertu Eltona Johna u sklopu njegove oproštajne turneje. Belan je često fotografirao na putovanju, pa je tako na Facebooku objavio fotografiju iz četvrti Camden, gdje je pozirao s kipom prerano preminule Amy Winehouse.

Obožavatelje je nasmijalo kako se u opisu našalio na račun svojeg ljubavnog života.

"Nažalost moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano, i mojoj sreći sad opet nema kraja", napisao je u opisu fotografija na kojima pozira s kipovima Amy i žene u Sloveniji.

"Baš voliš neke mirne curke. Madame Tussauds je, dakle, sljedeća idealna destinacija za tebe, dragi Neno", "Ako i ova veza pukne, imaš u Rijeci na kontu Kamova", "Čelična lady. To je prava stvar" - glasili su samo neki od komentara njegovih pratitelja na Facebooku.

Belan inače ne govori o svom ljubavnom životu pa je i ovaj šaljivi pristup bio pravo iznenađenje za obožavatelje. O njegovu privatnom životu zna se da to da ima kćer Nikolinu, koju je dobio s bivšom suprugom Marijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:42