LJETO ZA PAMĆENJE

Neobičan pothvat Danijele Martinović i voljenog inspektora: ‘Bilo nam je prvi put, ali to je bila i njegova i moja želja‘

Danijela i inspektor upoznali su se kad je njezina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta

Josip Plavić i Danijela Martinović

 Boris Kovacev/Cropix

Pjevačica Danijela Martinović progovorila je o ljubavnoj idili s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, s kojim uživa u mirnom životu.

Ovog su se ljeta prvi put u životu odlučili i na jedan neobičan pothvat.

"Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo pobjeći nakon naših obaveza... Ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi put u životu i rekla sam - Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica!. Uživamo na maksimum", otkrila je Danijela za IN Magazin.

Podsjetimo, Danijela i inspektor upoznali su se kad je njezina odvjetnica prije nešto više od godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a Danijela i Plavić nastavili su se družiti. Druženje se pretvorilo u romansu, a nakon što je 2021. prekinula 24-godišnju vezu s Petrom Grašom, Danijela je ponovno sretna u ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. listopad 2023 21:59