LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ

NEPOZNATI DETALJI PODUZETNIČKE KARIJERE NAJLJEPŠE HRVATSKE MANEKENKE 'Ako ne stvaraš paniku i filozofiju od svega što radiš u životu, onda sve možeš'

 
Ljupka Gojić
 Marko Miščević / CROPIX
 

Prvo dva reda Mont Blanca od kestena, pa Nina Mia s karamelom i malinama pored, zatim dva reda Tonke s bademima i biskvitom bez brašna, pa Boru od lješnjaka koji najbrže plane... Kako pastry chefica Katarina Bevanda iz kuhinje donosi pladnjeve s gotovim kolačima, tako ih njena kolegica, s rukavicama, po redu, simetrično i pažljivo slaže u škrinju. Pored stoji natpis: “Škrinju s kolačima otvaramo u 11 sati”, no unatoč natpisu već se stvorio red od desetak osoba. Tako je svaki dan, osim ponedjeljkom koji je u Jolie Petite Patisserie neradan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#jutro #joliepetitepatisserie

Objavu dijeli Jolie Petite Patisserie (@joliepetitepatisserie)

Za stolom pored škrinje razgovaramo s Ljupkom Gojić Mikić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 21:08