FASCINANTAN SPOT

Nesvakidašnji izlazak Tonyja Cetinskog iz svoje komfor zone, poručuje - ‘Ima nešto‘

Tony i cijela njegova ekipa još jednom ponovno dokazali zašto su godinama pri samome vrhu regionalne glazbene scene

Tony Cetinski

 Promo/

Tony Cetinski, čovjek koji pomiče glazbene granice svojim nastupima, maestralnim izvedbama te zavidnim vokalom, ne libi se izlaska iz komfor zone kad je u pitanju i sama glazba, pa nam donosi pravo osvježenje novim singlom ‘Ima nešto‘. Brzi ritam i energičnost savršeno opisuje duh i srce glazbenika koji nikada ne miruje te vječito sa svojom ekipom radi na nečemu novom i drugačijem. Tako je udružio snage s poznatim autorom Nenom Ninčevićem s kojim je već surađivao i koji potpisuje ovoga puta tekst.

image
Promo/

Ipak, jedna nova, svježa suradnja s Branimirom Mihaljevićem zaslužnim za glazbu, aranžman i produkciju, Tonyja je posebno obradovala.

„Često poželim izaći iz svoje komfor zone, a upravo ova nova pjesma ‘‘Ima nešto‘‘ je eklatantan primjer za to. Volim ritam i atmosferu koju ova priča ima, a i jako mi je drago što sam započeo suradnju s još jednim od naših domaćih autora, Branimirom Mihaljevićem. Cijeli proces stvaranja pjesme, nastao je u njegovom studiju, gdje smo se svi zajedno super zabavili i zasigurno napravili neke nove i lijepe uspomene."

image
Promo/

"Ono što me također iznimno raduje, to je video spot, za koji su ovoga puta bile zadužene ‘Sestrice‘, predvođene redateljem Lukom Sepčićem", dodaje Cetinski.

Sam spot je moderan, a opet nosi crtu idealnosti, sve kao jedna najava nekog malo drugačijeg, dosad neviđenog Tonyja.

image
Promo/

Kako sam tekst govori, ima nešto, nešto što nas unatoč razlikama i životnim poteškoćama spaja, a ogleda se u prikazu povezanosti ljudi u dobru, naročito kada stvari krenu nizbrdo. Nesvakidašnja pjesma, kao i spot za samog Tonyja bio je jedan veliki izazov, a kako sam kaže, uživao je u samom istraživanju novih zvukova i pomalo drugačijem pjevačkom pristupu.

Na prve reakcije publike sigurno se neće još dugo čekati, a ono što se sa sigurnošću može reći je kako su Tony i cijela njegova ekipa još jednom ponovno dokazali zašto su godinama pri samome vrhu regionalne glazbene scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 07:49