MIRJANA HRGA

‘Neugodno mi je u kakvom vremenu papaka živimo. Nekad su frajeri nosili puške, a sad Gucci torbice‘

‘Nekada su frajeri ‘znali pušku nositi‘ ili je se nisu hvatali. Sad nose Gucci torbice oko struka i perje oko vrata‘

Mirjana Hrga

 Facebook

Bivša televizijska novinarka i nekadašnja savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga, često s prijateljima na Facebooku dijeli svoja razmišljanja o aktualnim temama. Tako je i ovog puta komentirala događaje u Hrvatskoj, a otkrila je i što misli o mladim generacijama muškaraca koji ne znaju držati pušku.

"Što nam još sve neće pasti na glavu, a glava nam je u tolikom kaosu da i kada padne snijeg zimi napravimo dramu. Već mi je pomalo i neugodno u kakvom vremenu papaka živimo. Nekada su frajeri "znali pušku nositi" ili je se nisu hvatali.

Sad nose Gucci torbice oko struka i perje oko vrata, pa sukladno tome lako je zaključiti da klasično ratovanje više ne dolazi u obzir. Bolje je svima da miruju i vrate se na pariški Tjedan mode inače će još netko dok šeće psa ili igra šah u parku stradati.

Čini mi se da je generacija ratnika hrvatskog Domovinskog rata zadnja generacija alfa mužjaka na ovim prostorima. Poslije, više manje mamini sinovi. Neka tako i ostane, ako može inače ćemo svi stradati", napisala je Hrga na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. veljača 2023 06:07