'U POSTOLARA NAJGORE CIPELE'

NEVEN CIGANOVIĆ BRUTALNO POPLJUVAO VJENČANJE MAJE ŠUPUT 'Obišla je svadbi i svadbi, a za sebe uzela ono najgore i najseljačkije'

 
Marko Grubnić i Maja Šuput
 Marko Grubnić / Instagram

Svadba naše poznate pjevačice Maje Šuput ne prestaje biti predmetom rasprava, a dok mnogi hvale izbor haljine i luksuzne istarske lokacije ima i onih koji u svemu vide kič i "cirkus".

Među njima je i naš stilist Neven Ciganović koji je na svom Facebook profilu objavio vrlo oštru kritiku Majine svadbe.

Znate onu našu staru: “U Postolara najgore cipele”,e pa tako bi ja okarektirizirao ovaj cirkus od Šuput svadbe. Ta je obišla svadbi i svadbi,da bi iz njih za sebe pokupila ono najgore i najseljačkije - napisao je Cigi na Facebooku. Dug je popis stvari koje stilist zamjera pjevačici.

INSTAGRAM

- Mislim da su se na ovoj svadbi potrošili hektolitri spray tena ne bi li svi bili prekrasno naranđasti, a fake zubne navlake došle još jače do izražaja.
Angažirali su se deseci kamera, dronova i tko zna još kakvih pizdarija, da bi vjerojatno uskoro Šuput izbacila i video sa vjenčanja za neku svoju kladim se već pripremljenu pjesmu. Grubnićka se pohvalila kako je upravo ona dizajnirala ovu “prekrasnu” vjenčanicu,a na kraju se ispostavilo da je samo maznul dizajn nekom izraelskom dizajneru, a vjerojatno su je šivali Kinezi (naime Maja tamo već ima popust s obzirom da tamo kupuje perike i ostalu odjeću za nastupe) - obrušio se Ciganović na Maju.

Pita je li moguće da si Šuput nije mogla priuštiti originalnu haljinu, a u objavi je zločesto predvidio i njen skori razvod od Nenada Tatarinova.

- Za koji mjesec kad dođe do rastave očekujem da angažira avione kako bi na nebu ispisali neku ogorčenu poruku tipa. “G.. “kako ju je mladoženja na prvu bračnu noć recimo prevario sa jednom od djeveruša (samo da vas podsjetim jedna od djeveruša je bila i Grubnić).
Ma pogledajte samo ovu grupnu happy family fotku od ”ozračenih” jeftinim spray tenom Gospodja Tatarinov, brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša - napisao je Cigi na Facebooku.

Prozvana pjevačica, ali ni njen prijatelj i stilist Grubnić, zasad se nisu oglasili o Ciganovićevoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 06:13