LJUTA VODITELJICA

NEVENA RENDELI IZGUBILA ŽIVCE, NAVODNO JE ZVALA I POLICIJU 'Znate li da ovakve kao na slici ne diže pauk? Živjeli zakoni koji ih podržavaju!'

 Srđan Vrančić / CROPIX

Novinarka i voditeljica Nevena Rendeli podijelila je, prilično ljutita, s prijateljima na Facebooku situaciju koja joj se dogodila nekoliko puta, a zbog koje je čak i zvala policiju.

Svima je jasno da u centru Zagreba nije lako naći parkirno mjesto, unatoč tome što se parking naplaćuje i ograničeno je vrijeme parkinga, no kap je prelila čašu ako pitate Nevenu Rendeli.

S prijateljima je podijelila fotografiju automobila koji je umjesto jedno, lošim parkiranjem, zauzeo dva parkirna mjesta, no usprkos tome nonšalantno je tako ostavio automobil da se više nitko ne može parkirati. Pokušala je opomenom policije upozoriti vozača, no pomoći policije nije bilo, piše tportal.hr.

'Jeste li znali da 'retarde' poput ovog na slici ne diže pauk? Znam jer sam ih zvala, a odgovorili su mi da mu zakon ne brani da se parkira preko četiri parkirna mjesta ako želi! Krasno, živjeli bezobrazni idioti i zakoni koji ih podržavaju', napisala je Nevena uz fotografiju automobila.

Screenshot / Facebook

Naravno, uslijedili su brojni komentari, a u jednom je odgovorila i Nevena objasnivši da se očito ne radi o privremenom zaustavljanju: 'Prvo sam mislila da je čovjek možda slučajno to napravio, žurio se i zna da će se brzo pomaknuti, pa ajde! Ali ne, ponoć je i evo ga, još tako stoji, a nadam se da je netko od susjeda već iskoristio nešto od vaših ideja', rekla je Nevena, piše tportal.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:14