NA POSEBNOJ DIJETI

NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA POPULARNOG VODITELJA, I TO ZAHVALJUJUĆI DIJETI! U dva tjedna skinuo je 10 kilograma, njegov trbuh jednostavno je nestao

 
Lidija Bačić i Dalibor Petko
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Popularni radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko na svom je Instagram profilu objavio nevjerojatnu preobrazbu koja mu se dogodila nakon dva tjedna drugačije prehrane. Njegov trbuh jednostavno se istopio.

- Prije dva tjedna prihvatio sam režim @liposukcijska_ishrana i napravio eksperiment: slikao sam se u istoj majici da se bolje vidi promjena. Rezultat: sa 102 kg na 92 kg, a opseg struka sa 111 cm na 101. Idemo dalje, napisao je Petko, koji je za Gloriju ispričao kada se odlučio za dijetu.

Nakon dugogodišnje radijske karijere Dalibor Petko samouvjereno je stao pred televizijske kamere, ali mu je pretrpan raspored utjecao na to da su se kilogrami počeli rapidno lijepiti.

- Kad sam napunio 40. rođendan odlučio sam se da je vrijeme za ozbiljne promjene u mom životu. Naime, vaga je pokazala 102 kilograma i to je bila kap koja je prelila čašu. Prihvatio sam se režima liposukcijske prehrane i rezultati su fenomenalni, ispričao je Petko za Gloriju.

- Prva dva dana su najgora. Nisam bio gladan već sam razmišljao o tome bi li trebao nešto prigristi, jer sam količnski jeo manje, ali brzo se privikneš. Moram priznati da sam u ova dva tjedna jedino plakao za krafnama. Sada ih svi jedu. Bio sam na dijeti i dok sam slavio 40. rođendan i nisam pokleknuo. Inače mi ne treba lokot na frižideru jer nemam u frižideru ništa što ne bih smio jesti. Ako imam krizu nazovem svog nutricionistu Kenana Mandru. Čovjek odgovara na poruke i u dva ujutro ako treba.", rekao je voditelj.

Liposukcijska dijeta podrazumijeva izbacivanje industrijski prerađenih namirnica iz prehrane te konzumaciju zdrave hrane, što uključuje meso, ribu, jaja, sir, mliječne proizvode, svježe voće i povrće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:34