GDJE JE PRSTEN?

Nevolje u braku? Snimka na društvenim mrežama potaknula šuškanja o problemima Franke i Ćorluke

Nakon što je nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko viđen bez vjenčanog prstena, sada je isti potez napravio i Ćorluka...
Franka Batelić i Vedran Ćorluka
 Instagram

Jedan od poznatijih domaćih parova, bivši nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić, ne prestaju zanimati domaću javnost. Aktualna tema je njihov brak, a mnogi su primijetili da je 35-godišnji Ćorluka u nedavnom provodu viđen bez vjenčanog prstena.

'Razotkrio' ga je video koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojemu nogometaš ne nosi vjenčani prsten, koji je dosad uvijek nosio, piše RTL. Mnogi se pitaju postoje li određeni problemi u braku ili je Vedran Ćorluka samo zaboravan?

image
Vedran Ćorluka viđen bez vjenčanog prstena
Instagram

Pjevačica Franka Batelić svoj prsten i dalje nosi, no njihovim obožavateljima sumnjivo je i to što već mjesecima nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju, a Vedran je čak izbrisao profil na Instagramu. Također ih je ovaj potez podsjetio na Ćorlukinog kolegu iz reprezentacije Šimu Vrsaljka, koji je također nedavno viđen bez vjenčanog prstena na ruci, a koji je obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Mateom.

Vedran i Franka vjenčali su se 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a 2020. godine dobili su sinčića Viktora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:34