BAJKOVITO VJENČANJE

Nezaboravan vikend pred Jelenom Veljačom: U subotu u podne treći put će uploviti u bračnu luku

Prije nešto više od godinu dana upoznala je Vitu Turšića, za kojega se zaručila sredinom travnja.
Jelena Veljača, Vito Turšić
 Zeljko Puhovski/Cropix

Producentica, spisateljica i aktivistica Jelena Veljača nedavno je na Instagramu svoje pratitelje podsjetila na važnu obljetnicu. Prije nešto više od godinu dana upoznala je Vitu Turšića, za kojeg se zaručila sredinom travnja.

Tportal doznaje da će Veljača idućeg vikenda treći puta uploviti u bračnu luku. Markantni 48-godišnjak, bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, i Jelena Veljača svoju ljubav okrunit će brakom, a vjenčanje će biti upriličeno u subotu u podne u prirodnoj oazi u centru Zagreba.

Za što bajkovitiji ugođaj navodno će se pobrinuti Iva Duduković, kreativka koja se bavi organizacijom vjenčanja, ali i raznih drugih proslava. Tportal navodi da se na velikoj proslavi ljubavi poznatog para očekuju i lica iz političkog miljea.

Podsjetimo, Jelena Veljača je od 2009. do 2012. godine bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a nakon toga u trogodišnjem braku s glumcem Draženom Čučekom, s kojim je dobila kćer. Vito se pak navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge s kojom ima dvoje djece.

image
Jelena Veljača i Vito Turšić snimljeni u jednom od restorana u Teslinoj ulici
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:36