EDO MEHMEDOVIĆ

‘Ni moje kćeri nisu znale da im je tata Banana! Stalno promoviram izlazak iz komfor zone, eto mi sad‘

Poznati trener iz showa ‘Život je na vagi‘ krio se iza maske Banane u popularnom showu ‘Masked Singer‘

Edo Mehmedović

 /Screenshot/RTL

Veliki izazov bio mi je postati Banana - kroz smijeh govori Edin Edo Mehmedović, poznati trener iz showa ‘Život je na vagi‘, koji je u subotu navečer napustio RTL-ov Masked Singer.

No, što ga je natjeralo da prihvati izazov i odjene Zigmanov kostim?

- Zanimalo me kako ću se u tome svemu snaći. Kada imaš priliku doći i stati na pozornicu i ući u ulogu šarmantne, vesele Banane, onda to, ako se mene pita, treba iskoristiti. Uostalom, ja sam jedan od onih koji promovira da je izlazak iz komfor zone prilika da rastemo. Kakav bih onda bio trener da sam ne isprobam ovakvo novo iskustvo? - pita Edo, koji ističe da se u kori Banane sjajno zabavljao.

image

Banana u Masked Singeru

RTL

- Ipak, moram priznati da je bilo trenutaka kada mi nije bilo lako biti ispod maske. Bilo je momenata kada mi je u kostimu Banane znalo biti vruće, pa čak i klaustrofobično. Ali, kad bih došao na pozornicu, ponio bi me taj adrenalin i zaboravljao bih na sve - kaže Edo, čije su pjevanje mnogi pohvalili. Ne i on sam:

- Mislim da sam svojim pjevanjem probio bubnjiće, što publici, što sebi. To je to od moje pjevačke karijere: mikrofon sada prepuštam profesionalcima, a ja se vraćam u teretanu - poručuje Edo, kojeg ispod kostima nije prepoznala čak ni voditeljica showa Nikolina Pišek, kojoj je on godinama bio osobni trener.

image

Edo Mehmedović bio je Banana

RTL

- Ma ni moje kćeri doma nisu znale da je njihov tata Banana. One svake subote prate Masked Singer, bilo im je čudno da me ni jedne subote u to vrijeme nije bilo doma, a ja sam im, prema propozicijama showa, govorio da sam na kuglanju ili negdje s prijateljima - priznaje Edo, koji jedva čeka slijedeću subotu, kada će novu epizodu Masked Singera gledati u krugu svoje obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:49