GLUMAČKI HONORAR

'NIJE ŽALILA NI EURA' Legendarna glumica masno naplatila ulogu u Severininom spotu?

 Tomislav Kristo/Livio Andrijić / CROPIX

Severina je svoj novi spot za pjesmu ‘Silikoni’ snimala u Beogradu, a u spotu je među ostalima angažirala i poznatu srpsku glumicu Seku Sablić.

Srpski mediji sad pišu da je glumica tražila honorar od 5.000 eura za pojavljivanje u spotu. Međutim, izvor za Alo kaže da je to bilo i za očekivati obzirom na glumačke sposobnosti jedne od najvećih filmskih glumica bivše države.

‘Dobro je poznato da su naši glumci sramotno malo plaćeni i da moraju pored redovnih angažmana pristajati i na druge opcije. Tako ih vrlo često vidimo u ulozi voditelja, u raznim reklama i video spotovima. Seka je sjajna glumica i rado glumi kad je pozovu, ali uz neke kriterije. Najvažnije joj je da to bude adekvatno plaćeno. Kojićeva nije žalila ni eura kako bi našu glumicu ugostila u svom novom spotu jer pored toga što cijeni njen rad, privatno voli njene filmove. Njena želja je bila da nova pjesma i spot budu drugačiji i da imaju umjetničku notu’, rekao je neimenovani izvor.

Alo je kontaktirao glumicu da im potvrdi informaciju, no nije bila u mogućnosti razgovarati.

Sablić je nedavno rekla da joj je snimanje spota bilo jako zanimljivo iskustvo te da joj je drago što se uključila u projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:08