NAPUSTILA SHOW

Nika Fleiss više neće biti Masked Singer: ‘Oni traže ljude koji znaju to napraviti, a tu sam vješta‘

‘Volim biti realna i zato priznajem da sam vokalno bila najslabija. Pjevanje mi nije najjača strana, ali sam se zabavila‘

Nika Fleiss

 Rtl/

Proslavljena skijašica i poduzetnica, Nika Fleiss, ispala je u prvoj emisiji uživo showa Masked Singer. Skrivala se iza maske veselog Dina i prva je koja je, prema propozicijama spektakla, na velikoj sceni morala skinuti masku i napustiti show. U razgovoru nam je otkrila da joj pjevanje nije jača strana, ali zato ples obožava.

- Bila sam iznenađena kada su me zvali da sudjelujem. Gledala sam prvu sezonu i zapravo shvatila da oni ne traže vokale, već ljude koji će napraviti show i mislim da sam tu bila vješta. Jedino zbog čega je moje sudjelovanje bilo upitno su obaveze, ali našli smo se na pola puta i uspjela sam sve uskladiti - objašnjava Nika.

Masked Singer donio je pred gledatelje, koji sudjeluju i odlučuju o sudbini maski, tri duela večeri. Natjecali su se Čudnovište vs. Dino, Leptirica vs. Medo te Flamingica vs. Banana. Budući da su Čudnovište, Leptirica i Flamingica trijumfirali, Medo, Dino i Banana otišli su u daljnju borbu.

Gledatelji su svojim glasovima spasili Bananu i Medu od ispadanja. Simpatični Medo, za kojeg panelisti pretpostavljaju da krije Zorana Šprajca, spasio se od ispadanja nakon što je u posljednjoj šansi otpjevao pjesmu ‘Tonka‘ Daleke obale. Rasplesana Banana je izvela ‘Jump Around‘, a prema sudu panelista ispod maske je najvjerojatnije Ivan Pernar.

image

Studio Masked Singera

Maja Bota/

Iako je ispala, Niku je njena maska u potpunosti oduševila. Nije se trebala posebno pripremati kako bi se uživjela u karakter, a tremu uopće nije osjećala.

- Maska je fizički bila teška, imala je dosta kilograma, ali što se tiče izvedbe super mi je sjela. Mogla sam biti svoja i opuštena. Tremu nisam imala jer zapravo cijeli život nastupam, nekada je to bila skijaška staza, a sada je bila pozornica - tvrdi Nika.

image

Dino

Rtl/

Pjevanje joj je stran pojam

Nika voli pjevati u kućnom izdanju, no tvrdi da njeno pjevanje nije za uši javnosti tako da ne želi više sudjelovati u vokalnim natjecanjima. Za ostala natjecanja je otvorena, a htjela bi se ponovo okušati u plesanju.

- Volim biti realna i zato priznajem da sam vokalno bila najslabija od svih kandidata. Pjevanje mi nije najjača strana, ali sam se zabavila. Kada bih opet bila pozvana na sudjelovanje u nekom vokalnom showu to ne bih prihvatila, ali plesanje bih bez sumnje. Sudjelovala sam u jednoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama‘, istina da sam i tamo prva ispala, ali plesanje je definitivno jedna od mojih strasti - govori Nika za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:36