LOŠE GUBITNICE?

Nika Turković i prijateljica glazbenica izgubile u pub kvizu pa optužile pobjednice: ‘Imale su šalabahtere!‘

Ekipa u kojoj su bile dvije pjevačice završila je na drugom mjestu pub kviza o Sumrak sagi i nisu mogle sakriti svoje razočaranje

Nika Turković

 Instagram/Nika Turković

Pjevačice Nika Turković i Nela Đinđić postale su mete šaljivih i zajedljivih komentara na društvenim mrežama, ali ne zbog svojih glazbenih uradaka ili outfita. Njih su dvije, naime, sa svojom ekipom sudjelovale u pub kvizu na temu megahit filmskog serijala Sumrak saga.

Kako je u insta-storyju objavila Nela Đinđić, sve je počelo kao "Best.Day.Ever" a završilo je kao "Worst.Day.Ever". Njezina i Nikina ekipa završila je na drugom mjestu. Razlog, barem prema Nelinoj objavi, leži u tome što je stol do njih "imao šalabahtere". Zato su one završile na drugom mjestu, "a varalice na prvom."

image

IG Story Nele Đinđić

Screenshot Instagram/nela Đinđić

Možda se Nela samo šalila, možda je to bio pokušaj zafrkancije, no ako i jest - bio je neuspješan.

Vrlo brzo nakon te objave stigla je reakcija ekipe iz projekta ‘samojedan‘ koji stoji iza kviza održanog u Fantasy & Beer Cherry Tree Pubu, koji se nalazi u sklopu zagrebačkog kazališta Trešnja.

- Na današnjem kvizu je bilo tvrdnji da su se dogodile nepravilnosti. Nažalost, nemamo dokaza da su se iste dogodile, tako da ostaje navedeni redoslijed, pošto je svatko nevin dok se ne dokaže suprotno. Napominjemo da varanje NIJE DOPUŠTENO. Netočne optužne isto tako NISU DOPUŠTENE - objavljeno je na Instagram profilu samojedan.

Organizatori poručuju kako će ubuduće "uložiti dodatne napore da se navedene situacije ne događaju" te isto mole sve natjecatelje da jave voditelju ako smatraju da se tijekom kviza događaju "nedopuštene radnje".

- Naši kvizovi su tu zbog vas i pokušavamo osigurati da budu pošteni, zabavni i objektivni tako da se nadamo da nećemo imati slične situacije u budućnosti - zaključili su organizatori.

Priča o lošim gubitnicama s naše estrade možda bi se izgubila u bespućima Interneta da je nije uočila osoba koja stoji iza profila ŠRNGKNUSDP@staradenasiglazbenici (Što rade naši glazbenici kad nisu u showu Dalibora Petka), koji objavljuje lagano žute sadržaje iz estradnog svijeta. Autor se našalio kako je zbog njih "klub morao objaviti disclaimer o šalabahterima na kvizovima jer sad imamo kategoriju Karen".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:27