KĆI BIVŠEG NOGOMETAŠA

NIKOLA JURČEVIĆ POSTAT ĆE DJED, UDAJE MU SE NAJSTARIJA KĆI LANA Njen izabranik je bivši reprezentativac, doznali smo kada će se održati vjenčanje

Vjenčanje 25-godišnje ljepotice i 28-godišnjeg nogometaša trebalo bi se održati dva dana nakon Božića, 27. prosinca
Obrambeni igrač Mitrevski rođen je u Skoplju, a bio je član mlade reprezentacije Sjeverne Makedonije (desno). Nikola Jurčević s kćerima Lanom i Laurom i suprugom Sandrom (u sredini)

Bivši Dinamov trener u dva mandata, izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević, postat će djed. Njegova starija kći Lana Jurčević, kako doznajemo iz dobro upućenih nogometnih krugova, 27. prosinca udat će se za makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Gdje će se vjenčanje održati, kao i hoće li par dobiti kćer ili sina, nije poznato, a Lana Jurčević tijekom jučerašnjeg dana nije odgovarala na telefonske pozive. Mitrevski je bio juniorski reprezentativac današnje Sjeverne Makedonije, a tog 28-godišnjeg obrambenog igrača kojeg krasi 187 centimetara visine trenutačno je angažirao ciparski klub Enosis Neon Paralimni.

Prije toga igrao je za izraelski Hapoel Haifa, gdje je stigao iz Nogometnog kluba Istra 1961. Igranje u hrvatskom prvoligašu vjerojatno mu je i pružilo priliku da se upozna sa 25-godišnjom Lanom Jurčević, no to samo možemo pretpostavljati. Lijepa kći nogometnog trenera uvijek je nastojala držati privatni život dalje od medija. Tako se za njezinu vezu s Emilom Tedeschijem, sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic Grupe, doznalo tek 2016., dakle godinu otkad je počela.

Novo poglavlje

Otada se mladi par pojavljivao bez skrivanja na Cedevitinim utakmicama, no kao i dosad, Lanu Jurčević se nije baš moglo vidjeti na razvikanim društvenim događajima. Na društvenim mrežama uglavnom je objavljivala fotografije s putovanja s obitelji - ocem Nikolom, majkom Sandrom i mlađom sestrom Laurom, s kojom dijeli iznimnu fizičku sličnost i ljubav prema modi.

Bilo je tu i druženja s prijateljicama, a dok je trajala veza s Emilom s kojim je studirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, našla bi se i pokoja fotografija. Prekinuli su, kako se spekulira, krajem ljeta prošle godine, a Lana je obrisala zajedničke fotografije na svojim profilima i otputovala u Australiju.

Što je bio razlog prekida višegodišnje veze, nije poznato. No, krajem te godine doznalo se da 23-godišnji Emil Tedeschi mlađi planira uploviti u bračnu luku sa 40-godišnjom Nikom Perenčević koja iz bivšeg braka ima troje djece, a kći je jednog od najbogatijih Hrvata, vrlo samozatajnog Mihajla Perenčevića.

Lana Jurčević / Instagram
Lana je bila u dugogodišnjoj vezi s Emilom Tedeschijem mlađim, sinom predsjednika Uprave Atlantic Grupe, a prekinuli su krajem prošlog ljeta bez puno objašnjenja

Brojna putovanja

Sve je išlo munjevito. Par je sklopio bračne zavjete u ožujku ove godine na vjenčanju koje je odmah proglašeno vjenčanjem godine, a održalo se u Malom Lošinju u hotelu Bellevue uz velike mjere osiguranja. Sada će, prema našim informacijama, bračne zavjete u istoj godini razmijeniti i Lana Jurčević i Riki Mitrevski, nekoliko dana nakon Božića.

Nikola Jurčević nikada nije skrivao koliko voli svoje tri djevojke - suprugu Sandru s kojom je u braku 26 godina i kćeri Lauru i Lanu, čije je fotografije objavljivao s ponosom. Zbog njegova posla obitelj se puno selila, tako je mlađa Laura rođena u njemačkom Freiburgu.

- Zbog ugovora i posla koji sam radio u tim gradovima, i one su imale priliku dobrim dijelom živjeti u svjetskim destinacijama. Supruga je moj najveći oslonac i iako se kaže da žena drži tri kuta kuće, mogao bih reći da ih moja drži sve. Od vremena kad su cure bile male pa nadalje, bila je ta koja bdije nad svakom situacijom i problemom i djeci i meni je bila velika podrška. Bez njezina nesebičnog angažmana sigurno ne bi bilo tako jednostavno - rekao je prošle godine u intervjuu za Jutarnji list Nikola Jurčević. A koliko je osjetljiv kad su njegove mezimice u pitanju, najbolje pokazuje njegova izjava na temu obitelj.

- Cure su već velike, odrasle su, ali i dalje imamo vrlo blizak odnos, kontaktiramo redovito bilo da sam u inozemstvu ili u istom gradu. Imamo odličan odnos. One su dobre studentice, govore strane jezike. Pristojne su, skromne i komunikativne. U jednom razdoblju pomalo mi je smetala minorna medijska priča, izmanipulirana, kad su prikazane stvari onakve kakve nisu.

Moje kćeri su odgojene tako da poštuju ljude, da znaju vrijednost novca, da imaju moralne i ljudske kvalitete, i to mi je najvažnije - referirao se na insinuacije o rastrošnosti kćeri kad su ih mediji, kaže, svrstavali među lažni jet set te povezivali sa snobovskim načinom života.

Manipulacija

- Smeta mi manipulacija jer ako sam imao povlasticu živjeti u svjetskim gradovima kakvi su Moskva, Istanbul i London, gdje su mi kćeri i obitelj često dolazili u posjet, i ako sam bio u velikim klubovima, ne vidim zašto bih se nekome morao opravdavati jesam li kćeri za neku prigodu ili uspjeh kupio dar. Je li tu riječ o torbi ili cipelama, nevažno je. Trebam li se opravdavati ako dam svoj sat iz 1994. godine kćeri da ga nosi jer draže mi je da ga dam njoj, nego da ga nosim sam?

Trebam li se pravdati što nakon 15 godina, koliko ljetujem u Malinskoj, za 25 godina braka odemo na Ibizu? Nema priče o nekom jet seterskom načinu života, šampanjcima i isključivo dizajnerskim odjevnim predmetima. Smeta mi ako se prikazuju u pogrešnoj percepciji jer to ne stoji i toga nema u njihovu odgoju - jasan je bio Jurčević u obrani svoje obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:01