NAKON INCIDENTA

Nikolina nastavila ljetovanje na drugoj lokaciji: Djeci pokušavam objasniti da je policija dobra

‘Što je bilo, bilo je, idemo dalje, nadam se da će se sve regulirati, procesuirati i da neće biti nekakvih dramatičnih problema‘
Nikolina Ristović
 Neja Markičević/Cropix

Prije gotovo dva tjedna Nikolina Ristović s obitelji i prijateljima izbačena je iz luksuzne vile kontroverznog slovenskog poduzetnika Roka Gale u Kaštel Starom.

Ugodan odmor pretvorio se u kaos ispunjen uvredama, intervencijom policije, obostranim prijavama zbog prijetnji te prijavom krađe nakita i novca u vrijednosti od oko 2 milijuna kuna. Sve je počelo kada jedne večeri kada su se vratili s večere u Splitu, a ispred vile su ih dočekala dvojica zaštitara koji su im zapriječili ulazak.

Unatoč svim nedaćama, Nikolina je sa suprugom Vidojem Ristovićem, njihovom petogodišnjom kćeri Unom Sofijom, kćeri Hanom iz prijašnje veze i Vidojevom kćeri Mateom, te sa zajedničkim prijateljima nastavila je uživati na Jadranu, točnije na otoku Braču, piše Story.

- Bilo je u planu da idemo u Bol nakon što se regularno odjavimo iz Kaštela, no ‘iščekirani’ smo malo ranije. U Bol smo stigli prošle nedjelje, dan kasnije nego što smo planirali, i sada smo tu s desetak djece i njihovim roditeljima, našim društvom. Potrudili smo se objasniti djeci da to što se dogodilo nije ništa dramatično ili strašno, da je policija dobra, da su na našoj strani, da će nas zaštititi, da se takve stvari, nažalost, događaju, ali, eto, život ide dalje. Tako se nekako i ponašamo, ne dramatiziram previše. Što je bilo, bilo je, idemo dalje, nadam se da će se sve regulirati, procesuirati i da neće biti nekakvih dramatičnih problema - rekla je Nikolina za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:44