NEUGODNO

Nikolina Pišek: ‘Da, priveli su me na granici‘; svekar Miša Grof: ‘Idem se odmah raspitati‘

Nikolina Pišek Ristović priznala je javno da je bila privedena na Una TV-u

Nikolina Ristović

 Neja Markicevic/Cropix/

"Da, privedena sam zbog neplaćene manje prometne kazne. Zadržali su me na granici i potom zadržali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom", rekla je Nikolina Pišek Ristović na Una TV-u.

Tu je informaciju vrlo brzo prokomentirao i njezin svekar, Miša Grof, odnosno Viktor Ristović.

image

Nikolina Ristović i Viktor Ristović

Pedja Milosavljevic/Cropix/Cropix

"Stvarno nisam znao, ali definitivno ću se raspitati. Sigurno je postojao neki razlog, ako ju je policija privela, tu nema šta, baš ću se odmah raspitati", rekao je za Republiku.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je u svibnju prošle godine od zatajenja srca tijekom virusne infekcije. Za vrijeme smrti bio je kod ljubavnice, a to je sama Nikolina Pišek priznala tijekom gostovanja u podacastu kod Tatjane Jurić.

"Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar to je formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", rekla je tada Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:42