UTJEHA U RIMU

Nikolina Pišek obišla najveću svjetsku atrakciju: ‘Ovdje je vučica svojim mlijekom othranila...‘

Voditeljica putuje Italijom nakon što je nedavno zbog stresa nakon smrti supruga završila u bolnici, baš kao i njen svekar Miša Grof

Nikolina Pišek u Rimu

 /Instagram/nikolina_pisek

Obiteljska drama koja prati Nikolinu Pišek nakon gubitka supruga ne prestaje ni godinu dana kasnije.

Usred brojnih sudskih sporova i borbe za nasljeđe, voditeljica je nedavno završila i u bolnici, kao i njen svekar Vitor Ristović, poznat kao Miša Grof.

Unatoč svim izazovima, Nikolina je odlučila potražiti mir i snagu na odmoru u predivnom Rimu.

Na svom Instagram profilu, Nikolina se pohvalila nizom fotografija iz Italije, oduševljeno ističući ljepotu Rima i njegov povijesni značaj.

"Koliko je Rim predivan! Svaki put zaboravim koliko me oduševljava ta nevjerojatna ljepota i povijesna snaga utkana u svaki kamen i pukotinu", napisala je s oduševljenjem.

Ispod niza fotografija, Nikolina je primila brojne komentare podrške poput: "Savršena, za 10", "Svi putevi vode u Rim, prekrasna si", "A tvoja ljepota tek blista!".

image

Nikolina Pišek

/Instagram/nikolina_pisek

Kroz ovo teško razdoblje nakon gubitka supruga, Nikolina pronalazi utjehu u gradu u kojem su zajedno proveli puno sretnih trenutaka. "Sve ima svoj razlog ovdje. I zaboravim koliko u tom gradu postanem živa i zahvalna što sam tu", emotivno je istaknula.

image

Nikolina Pišek

/Instagram/nikolina_pisek

Nikolina ističe divljenje prema povijesti i ljepoti Rima, naglašavajući kako ta fascinacija traje već 3000 godina. "Od vučice koja je othranila Romula na svom mlijeku pa sve do danas, ta fascinacija poviješću i ljepotom ovog grada na sedam brežuljaka neprestano hipnotizira. U epicentru svijeta shvatite koliko je istinita izreka: Rim će trajati dok traje Kolosej. A kada Rim padne, nestat će i svijet!" završila je s time svoju poruku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:22