UREĐENJE OKUĆNICE

Nikolina Pišek podijelila snimke dvorišta svoje luksuzne kuće s bazenom, pa se požalila: ‘Džungla!‘

Nikolina Pišek je u procesu izgradnje kuće što redovno dijeli na društvenim mrežama

Nikolina Pišek

 Biljana Blivajs/Cropix/

Nikolina Pišek već neko vrijeme na društvenim mrežama dijeli detalje izgradnje svoje luksuzne kuće. Sada je u najnovnijim objavama na Instagramu otkrila kako se bliži "Dan D", ali da se njoj čini da je sve veći kaos.

image

Radovi na okućnici Nikoline Pišek

Instagram/nikolina_pisek/

Na snimakama se može vidjeti uređenje okućnice koja će imati bazen kosog dna. Podijelila je kako se obavlja košnja oko bazena.

"Dan D se bliži. Iako se meni čini da je kaos sve veći i veći", napisala je uz video sa zvukom kosilice.

image

Radovi na okućnici Nikoline Pišek

Instagram/nikolina_pisek/

Prije nešto manje od mjesec dana voditeljica se požalila na radove u kući, na što je dobila suosjećanje brojnih pratitelja.

"Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mjesec dana. Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore", započela je u opisu voditeljica Pišek.

"Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cijev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvjete pa ne možemo riješiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….", podijelila je koje je trenutno stanje radova.

"Imam najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plačem od očaja onda se smijem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini. Najbolji smo i stižemo!!!", zaključila je, pa pitala pratitelje kakva su njihova iskustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:09