PODIJELILA VIDEO

Nikolina Pišek pokazala luksuznu vilu pa se požalila: ‘Ako ne plačem od očaja, onda...‘

Nikolina Pišek gradi kuću, a radovi su u punom jeku te ih je podijelila u kratkom videu na Instagramu

Nikolina Pišek

 Screenshot/instagram/nikolina Pisek/

Nikolina Pišek objavila je šaljivi video na svom Instagramu u kojem se izmjenjuju kratki kadrovi gradnje njezine kuće.

Na videu je napisala "Ono kad pitaš majstore kada će biti gotovi radovi", a na zvuku se čuje neoglučan glas koji govori datume kad bi se to moglo dogoditi.

"Šestog ožujka u lipnju", govori glas zbunjeno.

"Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mjesec dana. Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore", započela je u opisu voditeljica Pišek.

"Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cijev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvjete pa ne možemo riješiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….", podijelila je koje je trenutno stanje radova.

"Imam najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plačem od očaja onda se smijem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini. Najbolji smo i stižemo!!!", zaključila je, pa pitala pratitelje kakva su njihova iskustva.

Mnogi pratitelji su s Pišek suosjećali u komentarima.

"Prošla sam to, puno sreće i strpljenja", "Šestog ožujka, koje godine?", "Nažalost, kod svih ista priča, izdrži", glasili su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:24