UKRALI JOJ AUTO

Nikolina Ristović nakon cjelodnevne drame: ‘Zvali su me iz policije, pronašli su moj Audi Q7!‘

‘Ukraden je jutros oko 04:00, viđen dva puta kod Markuševca i pobjegao policijskoj patroli oko 08:00 u Gračanima‘, napisala je ranije na Instagramu
Ukraden Audi/Nikolina Pišek Ristović
 Screenshot/Instagram/Nera Simic/CROPIX

Audijev luksuzni terenac u vlasništvu Nikoline Pišek Ristović (48) jutros je ukraden, ali već istog dana i pronađen, potvrdila nam je voditeljica. Automobil je otuđen oko 4 sata ujutro ispred njezine kuće. Kasnije kroz jutro je viđen dva puta kod Markuševca, a oko 8 sati je pobjegao policijskoj patroli u Gračanima.

"Kako je to moguće? Ako ga vidite, javite meni ili zovite policiju. Hvala", napisala je jutros Nikolina na Instagramu.

image
Ukradeni automobil
Screenshot/instagram

Međutim, popodne je došlo do velikog obrata.

- Nazvali su me iz policije, automobil je pronađen! - potvrdila nam je voditeljica.

Iako je prije pandemije sa suprugom Vidojem živjela u Beogradu, posljednjih godinu i pol pretežno boravi u Zagrebu, gdje je obitelj kupila kuću.

Ristovićima su posljednje godine prilično stresne. Prvo im je zagrebački potres lani oštetio gronjogradski stan, koji je bio privremeno neupotrebljiv, a onda su se ovog proljeća Nikolina i kćer Una (6) u njemu otrovale s ugljičnim monoksidom.

Samo su ih minute dijelile od kobnog scenarija, a spasio ih je Vidoje koji je brzo reagirao i pozvao pomoć.

- Imala sam tahikardiju, bilo mi je mučno i osjećala sam jaku glavobolju. Legle smo i oko 2 je pozlilo Uni. Nazvala sam supruga, koji je bio u Beogradu. Poslije mi je rekao da sam bila čudno smirena. Srećom je posumnjao da nešto nije u redu. Nagovarao me da odemo odmah k liječniku, ali sam mu rekla da ćemo ujutro. Kad nas je zvao kasnije, više me nije mogao dobiti - rekla nam je Nikolina o teškim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 07:42