EMOTIVNI POVRATAK

Nikolina Ristović se slomila pred TV kamerama: ‘Oprostite, meni malo drhti glas...‘

Na UNA TV kreće talk-show iskusne voditeljice, a u prvoj emisiji tema je - život udovica na Balkanu

Nikolina Pišek

 Una Tv Instagram Screenshot/

- Oprostite, meni malo drhti glas - rekla je Nikolina Ristović pred kamerama UNA TV gdje je upravo počela voditi talk-show Donna. Tema prve epizode: Ima li života za žene na Balkanu nakon smrti supruga?

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje pred kamerama od smrti supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. svibnja ove godine. Emocije Nikolina nije mogla suzdržati dok je otkrivala kako se nosi s činjenicom da Vidoje više nije uz nju.

- Što god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu s neke strane. Tako mislim da je ta pozicija udovice koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom... Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da je na meni neki krimen, kao da sam ja nešto skrivila - rekla je.

A da će iskusna voditeljica, koja je radila u cijeloj regiji, biti u timu ove televizije, objavljeno je krajem kolovoza. Tada je najavljeno da će voditi emisiju koja će "obilovati zanimljivim, intrigantnim i životnim temama".

- Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas - rekla je tada Nikolina.

Za Jutarnji je izjavila kako će zbog posla opet češće putovati na relaciji Zagreb - Beograd.

- Ali tako sam uglavnom i prije živjela. Sve se može uz dobru organizaciju- zaključila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:39