‘DAT ĆE NAM BOG‘

Nina Badrić i Big Band Hrvatske liječničke komore snimili pjesmu zahvale svim doktorima s covid odjela

Liječnici su željeli zahvaliti svima koji nesebično stoje mjesecima na prvoj crti obrane od epidemije i poželjeti oporavak oboljelima
Snimanje pjesme Dat će nam Bog

Big Band Hrvatske liječničke komore odabrao je pjesmu “Dat će nam Bog” koju izvodi Nina Badrić, a kojom žele poslati svim ljudima poruku vjere i nade u bolje sutra. Pjesma čiji su autori Branimir Mihaljević/Antonija Šola dobila je novi aranžman. Ovom izvedbom liječnici su uz vokalnu pomoć Nine Badrić željeli zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima koji nesebično stoje mjesecima na prvoj crti obrane od epidemije, ali i poželjeti brz oporavak svima oboljelima. Pjesma i spot nastali su na inicijativu vodstva HLK-a.

image
Snimanje pjesme Dat će nam Bog
image
Snimanje pjesme Dat će nam Bog

“Hvala svim liječnicama i liječnicima kao i svim zdravstvenim radnicima koji su u ovim najtežim vremenima pokazali najvišu razinu profesionalnosti, ali iznad svega ljudskosti. Pjesma je poruka vjere, nade i optimizma koji su nam sada tako potrebni”, rekao je predsjednik HLK-a dr. sc. Krešimir Luetić te zahvalio i pjevačici Nini Badrić koja se spremno odazvala na suradnju u ovom projektu.

Snimali i u Stacionaru Arene 

“Liječnici i medicinsko osoblje su istinski heroji vremena u kojem živimo”, rekla je Nina Badrić.

Aranžman pjesme potpisuje Ante Gelo, a redatelj glazbenog spota je Dario Radušin. Spot je snimao Igor Vignjević u KB Dubrava, Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” te Stacionaru Arene Zagreb.

image
Snimanje pjesme Dat će nam Bog
image
Snimanje pjesme Dat će nam Bog
image
Snimanje pjesme Dat će nam Bog

U spotu sviraju i pjevaju članovi Big banda HLK-a: dr. Damir Homolak, Kristian Jurčić, Ozren Ćorković (trube), dr. Antun Ferenčić, Ivan Mučić, Mario Šincek (tromboni), dr. Marko Šimunić, dr. Borna Vrhovec, dr. Sandra Radović, Vanja Ileković, Andrej Henigman, Marko Gudelj (saksofoni), dr. Ante Reljić (klavir), dr. Andrej Šribar (gitara), Goran Delač (bas gitara), Karlo Kukovačec / dr. Luka Janković (bubnjevi), a prateće vokale snimile su dr. Dorotea Oroši Končić i dr. Marina Katalinić Novak. Dirigent i umjetnički voditelj Big Banda HLK-a je Zvonimir Bajević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. siječanj 2021 13:49