LJEPOTICE U BIJELOM

Nina Badrić i Severina zablistale s istim detaljem, evo što o njemu kažu domaći dizajneri

- Bijela boja je ‘must have‘ svih ovosezonskih kolekcija na svjetskim pistama tako da su i Nina i Severina apsolutno u trendu

Severina i Nina Badrić

 Instagram

Popularna domaća pjevačica Nina Badrić proslavila je okrugli 50. rođendan pojavivši se u bijeloj kratkoj haljini s naglaskom na veliki bijeli cvijet na sredini koju je dizajnirao srpski modni dizajner Mihailo Anušić koji stoji iza brenda Mihano Mimosa.

Zanimljivo je što se i naša slavna pjevačica Severina odlučila za vrlo sličnu kreaciju koju je nosila na nastupu na Braču. Odjenula je bijelu haljinu s tankim naramenicama koju je ukrasila s velikim bijelim cvijetom oko vrata te uparila s bijelim štiklama.

Zanimalo nas je što misle domaći modni dizajneri pa smo pitali Ivana Alduka te Zorana Aragovića kako komentiraju ove modne kreacije.

- Bijela boja je hit svakoga ljeta pa i tako i ovoga, a pogotovo kada ste preplanulog tena. Nina i Severina su se odlučile za vrlo slične kombinacije sa zanimljivim detaljem cvijeta u gornjem dijelu, govori nam Aragović.

-Nina je odabrala nešto svečaniju kombinaciju s obzirom na prigodu, dok je Severina za ljetnu gažu odjenula trendovsku varijantu s naborima s asimetričnim vezanjem s jedne strane. I jedna i druga imaju odličnu figuru tako da si mogu dopustiti ovakve kreacije, naglašava.

- Bijela boja je ‘must have‘ svih ovosezonskih kolekcija na svjetskim pistama tako da su i Nina i Severina apsolutno u trendu, zaključuje Aragović.

- Primjećujemo da je ove sezone u modi nositi bijelo, mini haljine, baš kao što su nosile Nina i Severina, govori nam Alduk.

- Sada su u trendu jednostavne kreacije, motiv cvijeta, koje su obje jako lijepo uklopile sa svojom figurom. Ipak, nekako smatram da je haljina Nine Badrić više za scenu, a ne svakodnevna odjevna kombinacija, ali moram priznati da su i jednoj i drugoj jako lijepo stajale haljine, dodaje Alduk te naglašava kako se ‘moda brzo mijenja tako da on neće raditi takve modne kreacije‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:32