POZIV NA VEČERU

Nina Badrić odbila slavnog glumca, otkrila o kome je riječ: ‘Da mi je vratiti vrijeme...‘

Hrvatska pjevačica prisjetila se legendarnog holivudskog glumca i njegovog pozivu na večeru

Nina Badrić

 Niksa Stipanicev/Cropix

Pjevačica Nina Badrić bila je gošća web-serijala "Fakap" portala showbuzz.hr u kojoj su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester, a već im je na početku priznala kako ima toliko fakapa da ne zna ni otkuda bi krenula.

No izbor je pao na priču o legendarnom holivudskom glumcu i njegovom pozivu na večeru.

"To je jedan od najvećih 'fakapa' u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala po vani, bila sam u Monte Carlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta i 500 puta mi je rekao da bi Kevin Costner htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me što je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada da mogu vratiti taj trenutak naravno da bih otišla na večeru s njim", zaključila je Nina, a pokazala je i njihovu zajedničku fotografiju koju čuva u mobitelu.

Nina je ispričala i priču o kašnjenju na prijem kod bivšeg predsjednika Ive Josipovića i priznala da joj je to bilo jedno od najneugodnijih iskustava.

"Izašla sam iz kuće sva spremna i sređena i pala sam na pod ispred kuće, na koljena pa na nos i nitko mi nije povjerovao, osim predsjednika i hvala mu na tome. Ispričavala sam se jedno pola sata, zemljo otvori se", prisjetila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:43