StoryEditor
ESTRADA U KRIZI

Nina Badrić odgovorila ženi koja ju je pozvala da kopa krumpire, reagirale još dvije pjevačice

Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci, komentirala je i Pamela Ramljak
Nina Badrić
 Neja Markičević/Cropix

Glazbenici sve glasnije negoduju jer zbog strogih mjera i ograničenja ne mogu raditi, a o tome se na Facebooku nedavno  izjasnila i jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Nina Badrić, izazvavši buru reakcija.

Nina je podsjetila da od njezinog posla ne živi samo ona nego još najmanje 15 obitelji te da su mnogi glazbenici u posljednjih pola godine ostali gladni i krpaju kraj s krajem.

Dio obožavatelja i kolega iskazali su Nini podršku, ali mnogi su na društvenim mrežama također podsjetili pjevačicu kako dobiva dio zarade i mimo nastupa te su joj poručili da pretjeruje.

Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. Na cijelu situaciju još jednom se oglasila Nina, objavivši komentar objavljen na stranici Ravnododna.com čiji se autor pita što se ljudima mota po glavi kad tako bešćutno gušta nad sudbinom brojnih scenskih radnika.

- Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti, kratko je napisala u objavi.

Nadovezala se i njezina kolegica Pamela Ramljak.  

- Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu, a očito joj ne ide, napisala je Ramljak pa je Nina još poručila:  

- Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krumpira.

Nini je podršku pružila i Lana Jurčević ostavivši u komentarima emotikon srce.

image
Lana Jurčević podržala Ninu
Instagram

Prenosimo u cijelosti poruku koju je napisala gospođa iz Bjelovara i skupila gotovo 2500 lajkova i gomilu komentara.

- Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno, napisala je jedna gospođa i skupila skoro 2500 lajkova i gomilu komentara. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2020 12:23