TURNEJA RADOSTI

Nina Badrić oduševila koncertom na Sportskim igrama mladih: 'Ovo je bila iznimna čast!'

 Promo / Promo

Sportske igre mladih, najveća sportska amaterska manifestacija, u petak je završena i u Prelogu. Nakon završetka sportskog dijela svi su okupljeni uživali u vatrometu i velikom glazbenom spektaklu koncertu Nine Badrić.

Sportske igre mladih organizirane su pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog odbora i Europske komisije, a podržavaju ih ambasadori Sportskih igara mladih - javne osobe iz svijeta sporta i gospodarstva koje prepoznaju važnost rada s djecom i mladima.

I ove godine podršku je dao ambasador Igara Luka Modrić koji je povodom otvaranja naglasio: 'Prijavite se na Sportske igre mladih! Svi smo mi nekad bili djeca i moja uloga ovdje je jedno veliko priznanje. Želim da i moja djeca sudjeluju u ovoj prekrasnoj sportskoj manifestaciji.'

Promo / Promo

Prve Sportske igre mladih organizirane su 1996. godine u Splitu, s ciljem da omoguće svim osnovcima i srednjoškolcim sudjelovanje u organiziranim sportskim natjecanjima i drugim besplatnim aktivnostima tijekom ljeta.

Nina Badrić je rekla: 'Djeca su moja najiskrenija publika, najljepša emocija. Pjevati s njima bila mi je iznimna čast. I privilegija. Koncert u Prelogu, gradu koji nisam dosad imala priliku posjetiti, za mene je bio čudesan. Sportske igre mladih uvijek ću rado podržavati jer već dvadeset godina uspješno promiču ono što bi nam svima trebalo biti na prvom mjestu, a to je - zdravlje! A djeci - sretno djetinjstvo.'

Promo / Promo

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:27