'TO JA ZOVEM LIJEPA ŽENA'

NINA BADRIĆ POČASTILA FANOVE GOLIŠAVOM FOTOGRAFIJOM Skinula sve sa sebe i izazvala buru reakcija: 'Da mi je znati tko ti je ovo pisao po leđima'

 Instagram

Ninu Badrić na Instagramu prati preko 145 tisuća obožavatelja koje najviše oduševljava njezina pozitiva i način na koji gleda na život.

Svakodnevno ih uveseljava porukama i informacijama o novim poslovnim pothvatima, no ovaj put je iznenadila malo drugačijom fotografijom. Naime, podijelila je jednu za koju je pozirala s leđa i to u toplesu dok joj je na leđima natpis ljubav na engleskom. Kao i svaka njezina objava, i ova je njezine pratitelje oduševila.

'To ja zovem lijepa žena, 'Divna i zrela', 'Najbolja'- samo su neki od komentara na fotografiju koja je prikupila gotovo 2600 lajkova.

A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

Nina je pobornica prirodne ljepote, a ne skriva koje je njezino mišljenje o plastičnim operacijama.

- Puno cura koje ja znam, prijateljica, poznanica, su prije estetskih korekcija po meni osobno bile puno ljepše. Izgubile su tu neku svoju karakterističnu ljepotu. Postale su vrlo slične - iskreno je rekla pjevačica u jednom intervjuu.

Kad je ona u pitanju, dodala je da se ne trudi svidjeti svakome.

- Meni su puno puta u životu predbacivali veliku stražnjicu, kao imam pet kila više, mene to zaista ne dira jer ja sam nekako svojeglava. Kad se trudiš svidjet svima, izgubiš sebe, ali potpuno - zaključila je Nina, jedna od omiljenih pjevačica na ovim prostorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:51