PREMIJERA SINGLA

Nina Badrić u novom spotu zgodna poput J. Lo: ‘Čuvala sam ovu pjesmu za neko sretnije vrijeme...‘

Naša glazbena zvijezda, Nina Badrić publici, premijerno na Jutarnjem.hr, predstavlja novi singl - "Ja još uvijek imam istu želju"
Nina Badrić
 Aquarius Records

Nakon svevremenskih hitova "Rekao si", "Da biram", "Ratujem s tugom" i "Volim te volim" naša glazbena zvijezda, Nina Badrić publici, premijerno na Jutarnjem.hr, predstavlja novi singl - "Ja još uvijek imam istu želju".

Ususret toplijim danima i, čini se, ležernijoj svakodnevici Nina i njezin tim pripremili su pravi ljetni hit. Naime, pjesma “Ja još uvijek imam istu želju” plesnog je i zaraznog ritma i ne oskudijeva pozitivnim i zaraznim stihovima.

image
Aquarius Records

Iako umjetnici najbolje stvaraju kada je svijet oko njih idealan 48-godišnja Nina Badrić, koja je napisala tekst i autor je glazbe zajedno s Predragom Martinjakom, napravila je pjesmu koja ima samo jednu misiju, a to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima.

image
Aquarius Records

- Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kojem smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike - rekla je Nina o novom singlu za koji je video spot režirao Dario Radusin.

Plesnu i vedru pjesmu prati jednako razigran i veseo spot u kojem Nina blista. Mnogi su je već, zahvaljujući ranije objavljenim fotografijama iza kulisa, usporedili s latino divom Jennifer Lopez, a uistinu, obje - i Nina i J. Lo - nikada nisu izgleda bolje. Za styling u video spotu pobrinuo se Stefan Orlić, stilist koji je zaslužan i za sjajne outfite naše ovogodišnje eurovizijske predstavnice Albine Grčić u Rotterdamu.

image
Aquarius Records

Nakon promocije nove pjesme "Ja još uvijek imam istu želju" Ninu očekuje uzbudljivo koncertno ljeto. Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu. Zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala. Na repertoaru će se naći "Skalinada", "Vraćam se tu" i mnoge druge nezaboravne melodije s ovog omiljenog festivala. Već 9. srpnja Nina stiže u Varaždin, 5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

image
Aquarius Records
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:12